Forsendelse & Retur

Forsendelse

Vi sælger produkter rundt om i verden. Vær opmærksom på, at told for leverancer uden for EU ikke er inkluderet og skal betales til kurer ved levering af dit produkt.

Vi tilbyder gratis forsendelse i de skandinaviske lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland.

Vi sender alle ordrer inden for 2-5 dage (mandag-fredag) undtagen salg og spidsbelastningsperioder, hvor dette kan tage længere tid.

Når vi har sendt din ordre, vil du modtage et sporingsnummer på e-mail for at følge din pakke under rejsen til døren. Du er velkommen til at kontakte hello@minmincph.dk hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer vedrørende din ordres forsendelse.

Hvis pakken er beskadiget, når den ankommer, bedes du kontakte os inden for 24 timer, så kontakter vi kurerfirmaet.

Returnerer

Vi accepterer returnering af produkter, når du f.eks. ikke kan lide det produkt, du har bestilt, og du ønsker at returnere det. Under disse omstændigheder er du ansvarlig for returneringsomkostningerne. Det ville være bedst, hvis du overvejede at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

På datoen for modtagelsen af ​​din pakke har du 14 dage til at returnere den.

Hvis MinMin Copenhagen har begået en fejl vedrørende din ordre, påtager vi os forsendelsesomkostningerne. Hvis dette er tilfældet, bedes du kontakte os hurtigst muligt på hello@minmincph.dk .

Returnerer adresse:

MinMin København

Nattergalevej 6,

2400, København NV

Danmark

Bemærk, at MinMin Copenhagen ikke kan holdes ansvarlig for tabte eller beskadigede artikler under transport.